Hipotekarna banka donirala 10.000 eura za ugroženo stanovništvo Turske i Sirije

Iz Hipotekarne banke poručuju da vjeruju da će se humanost naših građana i privrede, koja se do sada potvrđivala nebrojeno puta, pokazati i kroz podršku ugroženom stanovništvu Turske i Sirije

6655 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Za ugroženo stanovništvo Turske i Sirije pogođeno katastrofalnim zemljotresom, Hipotekarna banka je donirala 10.000 eura.

"Na namjenski račun Crvenog krsta Crne Gore kod naše banke 520-5188-31 je uplaćeno 5.000 eura, dok će 5.000 eura je uplaćeno na račun Ziraat Bank Montenegro 575-1900-48, sa kojeg će se prikupljene donacije bez naknade direktno proslijediti Agenciji za upravljanje kriznim situcijama turskog ministarstva unutrašnjih poslova (AFAD)", saopšteno je iz te banke.

Poručili su da vjeruju da će se humanost naših građana i privrede, koja se do sada potvrđivala nebrojeno puta, pokazati i kroz podršku ugroženom stanovništvu Turske i Sirije.

"Istovremeno, pozivamo sve naše klijente da nam se pridruže i u okviru svojih mogućnosti doniraju sredstva za stanovništvo područja razorenih katastrofalnim zemljotresom. Nesreća koja je zahvatila područje ove dvije države ostaviće nesagledive i dugoročne posljedice, a ono što najmanje možemo da uradimo jeste da svako, u granicama svojih mogućnosti, doprinese da se one ublaže", kazali su iz Hipotekarne banke.

Bonus video: