Pozvali crnogorske privrednike da pomognu turskom narodu

“Žiro račun, koji je pod okriljem Crvenog krsta Crne Gore (CKCG) za ovu namjenu otvoren kod Hipotekarne banke, je 520–5188–31”, podsjetili su iz PKCG

820 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: PKCG
Ilustracija, Foto: PKCG

Privredna komora Crne Gore (PKCG) pozvala je crnogorske privrednike da, u skladu sa mogućnostima, iskažu solidarnost i pomognu Turskoj.

Iz PKCG su saopštili da iskreno žale zbog razornih zemljotresa koji su pogodili Tursku, u kojima je život izgubilo na hiljade građana te države, uz tragične posljedice i nesagledivu štetu po njihovu privredu i ekonomiju.

“U Crnoj Gori žive i rade brojni predstavnici turskih kompanija, a kako je poznato da privrednici saosjećaju jedni sa drugima, pravi je trenutak da, u ime PKCG, pozovemo crnogorske privrednike da u skladu sa mogućnostima iskažu solidarnost i pomognu Turskoj”, navodi se u saopštenju.

Iz PKCG su rekli da se nadaju i očekuju da se turska privreda i cjelokupno društvo što prije oporave od teške prirodne katastrofe.

“Žiro račun, koji je pod okriljem Crvenog krsta Crne Gore (CKCG) za ovu namjenu otvoren kod Hipotekarne banke, je 520–5188–31”, podsjetili su iz PKCG.

Oni su naveli da je CKCG pokrenuo aktivaciju broja 15888 kod sva tri operatera, putem kojeg se može donirati novac, a cijena jedne sms poruke je jedan euro.

Bonus video: