Video pregled ski staza u Kolašinu sve popularniji među skijašima

Svi zainteresovani mogu sa računara ili mobilnog telefona, u svakom trenutku da vide kakvo je stanje na skijalištu.

23613 pregleda 0 komentar(a)
Kamere na skijalištu u Kolašinu, Foto: One
Kamere na skijalištu u Kolašinu, Foto: One

Platforma koja omogućava uživo pregled ski staza u Kolašinu sve je popularnija, budući da skijašima pomaže pri odluci da li da dan provedu na planini. Iz Ski centra Kolašin 1450 poručuju da putem njihovog sajta svi zainteresovani mogu sa računara ili mobilnog telefona, u svakom trenutku da vide kakvo je stanje na skijalištu.

Skijalište u Kolašinu
Skijalište u Kolašinufoto: One

Direktorica Ski centra Kolašin 1450, Milica Šćepanović, iskazala je zadovoljstvo što sve veći broj zaljubljenika u ovaj sport i turista bira Kolašin da uživa u skijanju i odmoru i što taj ski centar, kako je navela, svojom ponudom sve više podsjeća na svjetske ski centre.

Milica Šćepanović, direktorica Ski centra Kolašin 1450
Milica Šćepanović, direktorica Ski centra Kolašin 1450foto: One

„Oni se, upravo zahvaljujući informacijama sa sajta gdje putem kamera mogu uživo da prate kakvo je stanje na stazama, odlučuju da dođu na skijalište. Ova usluga je sve popularnija kako među crnogorskim stanovništvom, tako i među turistima iz regiona i inostranstva, a dizajnirana je kako bi upravo njima pomogla da isplaniraju svoj ski doživljaj, jer omogućava uvid u uslove na stazama prije nego što dođu na samu destinaciju“, kazala je Šćepanović.

Ona je dodala da je raduje što kroz saradnju sa kompanijom One na ovaj način unapređuju svoju uslugu, ali u isto vrijeme i turističku ponudu Crne Gore.

To potvrđuje i skijaš Luka Čvorović iz Podgorice koji ističe da mu je platforma naročito na početku sezone bila značajna kako bi imao pregled koliko je snijega na stazi i kakvi su uslovi.

Luka Čvorović, skijaš
Luka Čvorović, skijašfoto: One

„Platforma nam omogućava i da vidimo postoji li gužva na skijalištu. Takođe, vidimo kakvo je vrijeme, da li ima magle, kao i ostale uslove koji su potrebni za skijanje“, naveo je Čvorović.

Komercijalni direktor kompanije One, Brano Đurović, podsjetio je da je platforma koja omogućava online pregled ski staza u Kolašinu rezultat saradnje kompanije One i Ski centra Kolašin.

„Prema saobraćaju koji bilježimo ova usluga je sve popularnija, što je pokazatelj da je veoma korisna i potrebna skijašima i turistima. Kao kompanija koja razumije i brine o potrebama svojih korisnika, veoma nam je drago što smo i na ovaj način adekvatno odgovorili tim potrebama, ali i doprinijeli prepoznavanju i valorizaciji potencijala crnogorskog zimskog turizma“, rekao je Đurović.

Brano Đurović, komercijalni direktor kompanije One
Brano Đurović, komercijalni direktor kompanije Onefoto: One

Istakao je da je ovo samo prvi korak uključivanja kompanije One u popularizaciju Kolašina kao atraktivne destinacije i skijanja.

„Uskoro nas očekuju nove, uzbudljive aktivnosti na ovom planu gdje će kompanija One pokazati da je partner na visini zadatka“, najavio je Đurović.

Aleksandar Bulatović istakao je da je platforma posebno korisna za skijaše koji se odlučuju za jednodnevne dolaske u Kolašin.

Aleksandar Bulatović, skijaš
Aleksandar Bulatović, skijašfoto: One

„Na osnovu toga se organizujemo da krenemo iz Podgorice na skijalište. Zadovoljni smo sa tom platfomom“, kazao je Bulatović.

Mladen Furundžić iz Podgorice kazao je da je online platforma idealna za pregled ski staza u Kolašinu, kao i da je često koristi.

Mladen Furundžić, skijaš
Mladen Furundžić, skijašfoto: One

„S obzirom da nisam neki skijaš, važno mi je kakvo su vremenski uslovi. Prije nego što dođem obavezno pogledam stanje na skijalištu “, naveo je Kurundžić.