Projektor za Srednju ekonomsko-ugostiteljsku školu u Nikšiću

On će značajno unaprijediti i olakšati izvođenje nastave iz Crnogorskog-srpskog, bosankog i hrvatskog jezika

1824 pregleda 0 komentar(a)
Foto: MZ Župa
Foto: MZ Župa

Savjet Mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka je Srednjoj ekonomsko- ugostiteljskoj školi u Nikšiću obezbijedio projektor za potrebe organizovanja nastave u kabinetu crnogorskog-srpskog, bosankog i hrvatskog jezika.

Projektor, koji će značajno unaprijediti i olakšati izvođenje nastave iz pomenutog predmeta, uručio je predsjednik Savjeta Dragoljub Radulović

„Savjet MZ se vodio činjenicom koliki značaj ova ustanova ima u nikšićkom obrazovnom procesu, a isto tako ovom skromnom donacijom se, na simboličan način, želimo zahvaliti na sve ono što je ova ustanova uradila za generacije župske djece koje su sticale znanje u njoj. Vjerujemo da ćemo svi zajedno doprinijeti da se ova ustanova što više razvija i osavremenjuje, što će najviše koristiti djeci koja u njoj stiču znanja. Ulaganje u pravilan razvoj mladih je najbolje ulaganje, pa svim društvenim činiocima to treba da bude i osnovna vodilja“, poručio je Radulović.

Kako se navodi u saopštenju za javnost, direktor škole Danilo Drekalović kazao je da je prijatno iznenađen gestom Savjeta MZ Župa i zahvalio se na poklonu, dok je predmetna profesorica Vesna Josipović istakla da će projektor značajno poboljšati kvalitet nastave.

Bonus video: