IDEA je snizila cijene novih 1.000 proizvoda – pogledajte šta vas to očekuje

Vaš dobar komšija i pouzdan partner za što bolju uštedu

34756 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Niže cijene su postale sinonim za isplativu i kvalitetnu kupovinu u svim IDEA prodavnicama. Svakih dvije sedmice IDEA pažljivo bira i donosi konkurentnije cijene za 1.000 novih proizvoda. I to tako da zadovolji potrebe što većeg broja potrošača i doprinese značajnijoj uštedi u kućnom budžetu.

Široka lepeza proizvoda po sniženim cijenama obuhvatiće sve ono što jednom domaćinstvu treba. Od osnovnih namirnica, preko slatkiša, sokova i kafe, u novom redovnom katalogu nižih cijena nalazi se još mnogo artikala koje potrošači najčešće traže.

Naravno, uz ove proizvode na policama IDEA prodavnica, mogu pronaći i posebne, povoljnije cijene i za ostale, neprehrambene kategorije artikala.

IDEA
foto: IDEA

Posebnu pažnju treba obratiti na „Naše brendove“ koji se mogu naći isključivo u IDEA prodavnicama jer donose provjeren kvalitet po još boljim cijenama. Uz Super karticu uvijek dolazi i više benefita i uštede koji će obradovati njihove korisnike i u ovoj godini.

IDEA
foto: IDEA

Povoljne cijene nalaze se na rafovima ispod oznaka akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice.

Dio artikala sa nižim cijenama možete pogledati u galeriji ispod, a kompletan katalog možete prelistati ovdje.