Djelovi Podgorice, Bara, Zete, Tuzi i Rijeke Crnojevića bez struje

"Ekipe, u veoma otežanim uslovima za rad zbog nevremena, rade na otklanjanju nastalih problema na mreži", objavili su iz CEDIS

38270 pregleda 13 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.02.2023. 21:26h

Djelovi Podgorice, Bara, Zete, Tuzi i Rijeke Crnojevića su bez struje, saopštio je večeras Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS).

Iz te kompanije su poručili da su zbog ispada kabla iz trafostanice Podgorica 4, bez napajanja: naselje oko Radoja Dakića, dio Gornje Gorice sa obje strane Nikšićkog puta, iza Venkora i prema konjičkom klubu.

"Ekipe, u veoma otežanim uslovima za rad zbog nevremena, rade na otklanjanju nastalih problema na mreži", objavili su iz CEDIS na Fejsbuku.

Oni su poručili i da su zbog ispada izvoda 10 kV Aluminijski Kombinat, bez napona djelovi Balijača, Cijevne, Dajbaba, Mahale i Mojanovića.

"Takođe, dio područja Tuzi je bez napajanja zbog problema namreži iz TS Gornja Zeta. Ekipe su na terenu", rekli su iz CEDIS.

Naveli su i da je zbog problema u TS Veliki Pijesak bez napajanja prigradski dio barske opštine (Mrkojevići Pečurice, Dobra Voda, Utjeha, Nišice, Tropikana, Možura).

"Zbog problema na mreži prema Rijeci Crnojevića bez napona su: Lipovik, Dujeva, Čukojevići i Zaječina. Ekipe rade nasaniranju kvara", poručili su iz CEDIS na Fejsbuku.

Bonus video: