Opština Kolašin: Obezbijeđeni novi naslovi beletristike i književnosti za djecu

"Bibliotečki fond se godinama unazad tradicionalno proširuje donacijama iskrenih ljubitelja knjiga i čitanja, kao i redovnom kupovinom novih naslova pisaca iz naše zemlje i regiona"

3614 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opština Kolašin
Foto: Opština Kolašin

Služba predsjednika Opštine Kolašin obezbijedila je nove naslove beletristike i književnosti za djecu za Gradsku biblioteku “Ljubo Anđelić”.

Predsjednik Opštine Kolašin Vladimir Martinović, tim povodom, obišao je biblioteku, kako i suvenirnicu, koje su u okviru Centra za kultruru.

Biblioteka Kolašin, Vladimir Martinović
foto: Opština Kolašin

"Na ovaj način obogaćen je bibliotečki fond naše biblioteke. Opština Kolašin iskazala je brigu prema njenim redovnim korisnicima ukazala na veliki i neprocjenjivi značaj promovisanja pisane riječi. Bibliotečki fond se godinama unazad tradicionalno proširuje donacijama iskrenih ljubitelja knjiga i čitanja, kao i redovnom kupovinom novih naslova pisaca iz naše zemlje i regiona”, saopšteno je iz Centra za kulturu, u okviru kojeg je Gradska biblioteka.

Biblioteka ima oko 20.000 knjiga, a s naročitom pažnjom vodi se računa o kutku za najmlađe čitaoce. U toj ustanovi kažu da, zahvaljujući sredstvoma iz opštinskog budžeta i donacijama, imaju mogućnost da prate izdavačku djelatnost i na taj način zadovolji potrebe korisnika fonda biblioteka.

Bonus video: