Pošaljite oglas putem SMS poruke

Bilo da prodajete, bilo da kupujete, objavite svoj oglas u dnevnim novinama Vijesti putem SMS servisa koji je aktivan 0-24h, za samo dva eura po oglasu

87264 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online

Želite li da informacija o vama, vašim proizvodima, nekretninama, zemljištu, stigne do najvećeg broja ljudi koji su, pri tome, vaša ciljana publika? Želite da najbrže moguće nađete novog zaposlenog u vašoj firmi?

Brend Vijesti je prepoznat kao snažan news brend ne samo u Crnoj Gori već i u regionu i samim tim može da obezbijedi doseg vašeg oglasa do velikog broja čitalaca.

Savremeni stil života, užurbanosti i nedostatak vremena Vam ne dozvoljavaju da posjetite oglasno odjeljenje Vijesti (koje se nalazi u zgradi Vijesti na Trgu Nezavisnosti bb, Podgorica) a objavili biste da nešto prodajete ili kupujete, Vijesti su vam omogućile da ‘mali oglas’ možete naručiti iz udobnosti svoga doma, sa posla, u pauzi za kafu… Sve što je potrebno jeste nekoliko minuta vremena . Pošaljete poruku, do 160 karaktera, na broj 14900 koji važi za sve mreže u Crnoj Gori, najkasnije do 17 časova, a tim Vijesti će vam omugućiti da vaš oglas izađe u narednom broju.

Osigurajte vidljivost vašeg malog oglasa u novinama u koje građani imanju najviše povjerenja i koje čine nezaobilazan segment svakog početka dana naših čitalaca.

Dodatne informacije na broj: 020/404-604, 067/247-242

Bonus video: