Dom zdravlja Tivat: Radionice Savjetovališta za trudnice od sada četvrtkom

"Prvi ciklus rada Savjetovališta, u trajanju od dva i po mjeseca, završava se i to do 27. aprila ove godine", navodi se u saopštenju

2074 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dom zdravlja Tivat je saopštio da će Savjetovalište za trudnice održavati edukativne radionice četvrtkom u terminu od 10 do 11 časova u Sali za sastanke.

"Prvi ciklus rada Savjetovališta, u trajanju od dva i po mjeseca, završava se i to do 27. aprila ove godine", navodi se u saopštenju Doma zdravlja Tivat.

Ističu da stručni tim Savjetovališta kroz edukativne radionice i praktičan rad sugrađankama daje potrebne savjete i pomoć u rešavanju nedoumica, sa kojima se suočavaju u periodu trudnoće.

"Cilj Savjetovališta je da na najbolji način pripremi trudnice za porođaj, nauči ih da prate faze porođaja, a kasnije i kako da njeguju svoje novorođenče, daju im preporuke za dojenje i odgovore na brojna pitanja i dileme sa kojima se suočavaju", navodi se u saopštenju.

Ističu da je kontakt telefon za zakazivanje 067/699-605.

"Još jednom apelulujemo na žene starosne dobi od 30 do 50 godina, u cilju prevencije obolijevanja od karcinoma grlića materice, da se jave svom izabranom doktoru i zakažu skrining HPV-a. Pregledi se mogu zakazati na na broj telefona 067 699-605", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: