Osmijesi i pokloni za stanare Doma za stare u Nikšiću

"Imali smo sjajan doček, divne riječi i ogromnu zahvalnost od strane baka i deka iz Doma, koji su kazali da smo im napunili srca i uljepšali dan", kazala je vaspitačica Nataša Karadžić

5225 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NVO Ana Đoković in memoriam
Foto: NVO Ana Đoković in memoriam

U nikšićkom Domu za stare prethodna dva dana bilo je veselo i toplo. Prvo su ih posjetili mališani iz vrtića „Ciciban“, a prema riječima vaspitačice Nataše Karadžić, osoblje Doma potrudilo da malenim gostima obezbijedi posluženje i poklončiće.

„Imali smo sjajan doček, divne riječi i ogromnu zahvalnost od strane baka i deka iz Doma, koji su kazali da smo im napunili srca i uljepšali dan. Čestitali smo damama 8. mart, a svim korisnicima poželjeli srećne buduće dane u novom toplom domu. Djeca su za bake i deke iz doma otpjevala pjesmu, a djeci se obratio i jedan od korisnika sa lijepim riječima zahvalnosti”, kazala je Karadžić i dodala da je posjeta završena velikom zajedničkom fotografijom i osmjesima.

I korisnici Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju posjetili su stanare Doma, družili se sa njima, ali i damama čestitali 8. mart i uručili im prigodne poklone koje su sa posebnom ljubavlju i pažnjom kreirali za njih.

Članice NVO „Ana Đoković in memoriam“ su prethodnog vikenda bile neumorne – na gradskom Trgu su dva dana prodavale razne proizvode, bilo je tu i pregršt đakonija koje su same napravile, kako bi prikupile novac da bakama i dekama požele dobrodošlicu u Dom za stare, ali i da stanarke Doma za 8. mart obraduju simboličnim poklonom. Tako su za bake pripremili cvijeće i čokoladice, a za sve stanare televizor i tortu.

Bonus video: