DZ Glavni grad: Za vikend vakcinacija završnih razreda srednjih škola - Medicinska, Elektrotehnička i "Sergej Stanić"

U Bloku 5 vakcinacija završnih razreda Srednje Medicinske škole će se obavljati 11. marta od od osam do 20 časova i 12. marta od osam do 14 časova, dok će se u Staroj Varoši vakcinistati završni razredi srednje Elektrotehničke škole 11. marta od osam do 20 časova. Đaci SSS škole "Sergej Stanić" vakcinisaće se 12. marta u ZO Stara Varoš od osam do 20 časova

4373 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iz Doma zdravlja Glavnog grada su saopštili da će se vakcinacija završnih razreda srednjih škola obavljati u domovima zdravlja Blok 5 i Stara Varoš, 11. i 12. marta.

"Vakcinacija završnih razreda će se obavljati unaprijed dogovorenim rasporedima koji su proslijeđeni srednjim školama", navodi se u saopštenju Doma zdravlja Glavnog grada.

"U Bloku 5 vakcinacija završnih razreda Srednje Medicinske škole će se obavljati 11. marta od od osam do 20 časova i 12. marta od 8 do 14h, dok će se u Staroj Varoši vakcinistati završni razredi srednje Elektrotehničke škole 11. marta od osam do 20 časova", dodaje se u saopštenju.

Dodaju da će se vakcinacija SSS škole "Sergej Stanić" obavljati 12. marta u ZO Stara Varoš u terminu od osam do 20 časova.

"Rasporedi škola za vakcinaciju se takođe mogu vidjeti na sajtu Doma zdravlja Glavnog grada", ističe se u saopštenju.

"Proces vakcinacije u završnom razredu srednje škole je iz kalendara obavezne imunizacije i obavlja se vakcinom DITEVAKSAL-T za odrasle koja je namijenjena za imunizaciju protiv difterije i tetanusa", zaključuje se u saopštenju-

Bonus video: