"Naša radost" 30. septembra

Mali pjevači će uz pratnju hora Zvjezdice, predstaviti 16 novih kompozicija, predhodno će se generalna proba održati u KIC-u
95 pregleda 0 komentar(a)
Naša radost, Foto: Arhiva Vijesti
Naša radost, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 14.09.2017. 18:07h

Međunarodni festival dječje pjesme ,,Naša radost'' , održaće se 30. septembra od 19 sati na glavnom podgoričkom trgu. Mali pjevači će uz pratnju hora “Zvjezdice”, predstaviti 16 novih kompozicija.

Iz dječjeg hora “Zvjezdice” su objavili da će se sa pjesmom “Soko i ja” predstaviti Milica Radan iz Podgorice, dok će “U ritmu ljubavi” pjevati Anđelija Perović iz Podgorice.

Pjesmu “Nezvani gost” će otpjevati Valentina Mališević iz Sremske Mitrovice, a Podgoričanka Anja Blagojević kompoziciju “Tajne”. Anja Kraljević iz Podgorice će se predstaviti pjesmom “Zunzara”, a mlade Podgoričanke Jana Sjekloća i Ivona Brnović pjesmom “Život je lijep”.

Teodora Peruničić iz Podgorice će 30. septembra pjevati pjesmu “Kapa za lava”, dok će njena sugrađanka Lara Malović pjevati pjesmu “Otvaram prozor grada moga”.

Sugrađanima će se pjesmom “Nema pesme” predstaviti Jana Crnomarković iz Novog Sada, dok će Dunja Maria Ivelj iz Zagreba pjevati pjesmu “Mačak Tom”, a Andrej Dimitrijević iz Niša “Maša i ja”.

Pjesmu “Drugar” izvešće Podgoričanka Anja Vulović, “Moj bijeli cvijet” Darija Gilić iz Podgorice, “Čarolija bez prestanka” Darija Vračević iz Beograda, dok će “Dvije violine” otpjevati Nevena Naunović i Komnen Vuković iz Podgorice. Mlada Podgoričanka Mia Petričević će se predstaviti pjesmom “Plava vila”.

Bonus video: