"Ulov mjeseca": Dvije dame među tri najbolja ribolovca

Zubaca sa kojim se okitila prvim mjestom, Lidija Vukić, članica Sporstko-ribolovnog kluba “Mamula”, ulovila je podvodnom puškom, tehnikom lova “na čeku” na dubini od 8 metara u hercegnovskom akvatorijumu
104 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.09.2017. 13:42h

Prvo mjesto i nagradni vaučer u iznosu od 50 eura u avgustovskom kolu popularne nagradne igre “Ulov mjeseca”, osvojila je jedna dama - Lidija Vukić iz Herceg Novog, sa ulovljenim zubacem od 8,5 kilograma.

“Ulov mjeseca” inače, za sportske ribilovce u Crnoj Gori organizuje kompanija za proizvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more “Una” iz Tivta.

Zubaca sa kojim se okitila prvim mjestom, Lidija Vukić, članica Sporstko-ribolovnog kluba “Mamula”, ulovila je podvodnom puškom, tehnikom lova “na čeku” na dubini od 8 metara u hercegnovskom akvatorijumu.

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Čedo Odalović, takođe sa zubacem. Ova riba, uhvaćena na pendulu u blizini ostrva Mamula, je bila teška 7.3 kilograma. Njeska je bila živi liganj, a ulovljena je nakon sat vremena traženja. Borba dok veliki zubatac nije izvučen iz mora u čamac, trajala je više od pola sata.

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura pripalo je Anđeliki Rafailović sa tunom od 30 kilograma. Tuna je ulovljena na 8 milja od obale, kod Petrovca u jutarnjim časovima.

Galerija