Kreće sedma sezona Coca-Cola podrška mladima!

Novi, besplatan sadržaj koji ćeš slušati „na repeat“

16682 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Coca Cola
Foto: Coca Cola

Program koji izaziva veliko interesovanje mladih, Coca-Cola podrška mladima, pokreće novu, sedmu sezonu. Jedan od najvećih neformalnih programa za osnaživanje mladih u Crnoj Gori - Coca-Cola podrška mladima, sprovodi kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora u saradnji sa partnerima, sa ciljem da mlade u Crnoj Gori, kroz potpuno besplatan edukativni sadržaj, osnaži za budući uspjeh u karijeri.

Tokom prethodnih šest godina, kroz program je osnaženo preko 3.000 mladih iz cijele Crne Gore.

Karijerni put nije lak i ima svoje zahtjeve, nosi brojne izazove i traži konstantno učenje i rast. Zato, već sedam godina gradimo projekat koji će mladima biti motivacija, ali i izvor korisnog znanja za uspješnu karijeru. Novim ciklusom želimo da damo novu dimenziju projektu i dodatno ga unaprijedimo, kako bismo izašli u susret kako zahtjevima i aktuelnostima na tržištu rada, tako i očekivanjima i interesovanjima mladih“, kazala je Tijana Grujić, menadžerka za partnerstva sa lokalnom zajednicom u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.

Ovogodišnji ciklus obuhvatiće niz predavanja stručnjaka iz različitih oblasti, važnih za lični i profesionalni razvoj, a biće organizovan kako online, tako i u offline formatu.

Prvo predavanje zakazano je već za 30. mart od 17h a svoje znanje, vještine i iskustvo podijeliće regionalno poznata influenserka Nataša Gardašević, Njezvanova i jednako uticajan Strahinja Ćalović poznatiji kroz Instagram stranice „Tatin dnevnik“ i „Aca informacija“. Zainteresovani se o načinu prijave mogu detaljnije informisati na linku.

Kao i u prethodnim sezonama, prisustvo ovom i svim budućim predavanjima u okviru ciklusa će biti potpuno besplatno za sve mlade koji se prijave, a po završetku ciklusa kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora izdaje Potvrdu o učešću.

Već šest godina ovaj program dio je društveno odgovornog djelovanja kompanije, a samo u prošloj godini, Coca-Cola podrška mladima zavrijedila je dvije nagrade iz ovog domena – Nagradu u oblasti "Briga za zajednicu" Unije poslodavaca i Nagradu „Iskra“ kroz specijalno priznanje za podršku mladima koju dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo.

Coca-Cola podrška mladima realizuje se od 2016. godine, na svim tržištima gdje posluje kompanija Coca-Cola HBC. Cilj kompanije je da novim znanjima i vještinama osnaži ukupno milion mladih.