Postavljen montažni most u Ravnoj rijeci

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović sa saradnicima, obišao je pripadnike Vojske Crne Gore, koji su prethodnih dana radili na postavljanju lansirnog mosta "Bejli" dužine 30 metara i nosivosti do pet tona

4333 pregleda 2 komentar(a)
Smolović tokom posjete, Foto: Opština Bijelo Polje
Smolović tokom posjete, Foto: Opština Bijelo Polje

Inženjerska četa Bataljona za podršku Vojske Crne Gore postavila je montažni most u Ravnoj Rijeci na mjestu gdje je rijeka Ljuboviđa prilikom nedavnih poplava odnijela stari drveni most.

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović sa saradnicima, obišao je danas pripadnike Vojske Crne Gore, koji su prethodnih dana radili na postavljanju lansirnog mosta "Bejli" dužine 30 metara i nosivosti do pet tona.

On je iskazao zadovoljstvo zbog rješavanja velikog problema sa kojim su se suočila domaćinstva u ovom naselju nakon velikih poplava i dodao da je Opština sanirala alternativni putni pravac.

Mještanin Slobodan Bošković je kazao da su mještani zadovoljni zbog rješavanja ovog velikog problema sa kojim su se suočili.

"Ne da smo zadovoljni, nego smo prezadovoljni. Koristim priliku da se zahvalim predsjedniku Opštine sa saradnicima i Vojsci Crne Gore što su postavljanjem ovog mosta riješili naš problem i omogućili nam da se život vrati u normalu", istakao je Bošković.