Rotari klub Bijelo Polje poklonio korisnicima Doma starih pet televizora i 15 frižidera

Direktor Doma za stare dr Radosav Nišavić zahvaljujući se na vrijednoj donaciji istako je zanačaj donacije ali isto tako i prepoznavanja ustanove na čijem je čelu, od strane RC Bijelo Polje, kao ranjive kategorije, koja zaslužuje pažnju šire zajednice

2901 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Rotari klub Bijelo Polje
Foto: Rotari klub Bijelo Polje

Rotari klub u Bijelom Polju poklonio je korisnicima Doma starih u Bijelom Polju pet televizora i 15 frižidera.

"Donacija je dio proljećne akcije Rotari kluba tokom koje su prikupljena značajna sredstva namijenjena podšci najstarijim sugrađanima, dok je drugi dio sredstava opredijeljen za izgradnju Kluba umjetnika namijenog mladim darovitim sugrađanima", istakao je tokom uručivanja donacije predsjednik RC Bijelo Polje, Muzafer Ljuca.

"Ovo je samo jedna u niz brojnih akcija koje je klub realizovao u proteklih 14 godina svog postojanja.Time opravdamo moto kluba "Najviše dobija onaj ko najviše daje" čime promovišemo plemenite ideje rotarija. Nije slučajno što smo naš rad i sredstva usmjerili prema ustanovi koja nesebično brine o najstarijim sugrađanima. Bićemo srećni ukoliko im ova donacija život učini sadržajnijim i ljepšim", istakao je Ljuca.

Direktor Doma za stare dr Radosav Nišavić zahvaljujući se na vrijednoj donaciji istako je zanačaj donacije ali isto tako i prepoznavanja ustanove na čijem je čelu, od strane RC Bijelo Polje, kao ranjive kategorije, koja zaslužuje pažnju šire zajednice.

"Siguran sam da se, u našem zajedničkom domu, svi osjećaju kao u svojoj kući, nerijetko čujemo da je osjećaj mnogih komotniji nego u svom nekadašnjem domu. Sve je to zasluga zaposlenih i organizacije posla, kojom nastojimo da nivo usluga stalno prilagođavamo potrebama osoba koje borave u domu", saopštio je Nišavić, dodajući da za negovateljice i spremačice, koje imaju najviše posla, kao i za ostale zaposlene ima samo riječi hvale, što je na ponos svima u toj ustanovi.

O stanarima doma brine šest ljekara, sedmi je direktor dr Nišavić koji svoje znanje i iskustvo koristi da učini boravak štićenika što lakšim i ljepšim, čemu podršku daje i sedam iskusnih medicinskih sestara.