Sajam košenja: Najbolje ponude trimera i kosačica

Kupci će imati priliku da pogledaju veliku ponudu trimera i kosačica na VIII Sajmu košenja koji će se održati u svim Okov centrima.

45954 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov
Foto: Okov

Dolazak toplijih dana znači i početak sezone košenja. Rad sa kvalitetnim alatima za košenje umnogome će olakšati održavanje travnjaka urednim i učiniti ovaj posao zabavnim. Zato sa zadovoljstvom najavljujemo VIII Sajam košenja koji će se održati u svim Okov centrima i na kome će kupci imati priliku da pogledaju veliku ponudu trimera i kosačica.

Samo od četvrtka do subote 1. aprila, važiće specijalni sajamski popusti od minimum 15% na sve trimere i kosačice čuvenih brendova: STIHL, AL-KO, Alpina, Einhell i drugih. Ovaj Sajam predstavlja sjajnu priliku za kupovinu visoko-kvalitetnih proizvoda uz značajnu uštedu.

U nastavku izdvajamo pet najboljih ponuda trimera i kosačica na tržištu:

Samohodna benzinska kosačica STIHL - sa soptvenim pogonom i snagom od 2,6 KS, dizajnirana je da bez napora kosi čak i strme i neravne travnjake. U toku Sajma košenja možete je kupiti po specijalnoj cijeni od 363,90 eura.

Benzinski trimer STIHL - motor od 1 KS, ergonomski dizajn ručke i pojas za nošenje na ramenima, omogućavaju lako košenje i čišćenje oko stabala, puteva, stepenica i ostalih prepreka na terenu. Njegova sajamska cijena je 253,90 eura.

Samohodna benzinska kosačica Greatland – ova snažna i efikasna kosačica pruža savršene rezultate košenja svaki put, sa svojih 2,6 KS idealna je za održavanje većih travnatih površina. Možete je pronaći na Sajmu košenja po cijeni od 199,90 eur.

Benzinski trimer sa priborom Gardens Best - sa jakim motorom od 2 KS, uz glavu sa najlonom za košenje i dodatnim trokrakim i osmokrakim nožem, ovaj trimer je idealan pomoćnik za košenje čak i zahtjevnih travnjaka. U toku Sajma košenja njegova cijena će biti 119,90 eur.

Električna kosačica AL-KO - snaga od 1.400 W i širina košenja od 38 cm omogućavaju da obrađuje čak i složene površine travnjaka: duž ograda i zidova, između drveća, duž staza i cvjetnih leja. Ovaj model dustupan je na sajamskom popustu po cijeni 87,90 eur.

Kompletnu ponudu trimera i kosačica možete pogledati na Okov webshopu.

Ponuda dostupna i na Okov aplikaciji

Kompanija Okov je nedavno objavila svoju aplikaciju koja je sada dostupna za sve Android i iOS uređaje i može se preuzeti potpuno besplatno na Play i App Store-u.

Uz Okov aplikaciju kupci mogu digitalizovati svoju Posto loyalty karticu, kupovati na webshop-u i dobijati ponude baš po svom ukusu.

Okov
foto: Okov

Kao i do sada, za članove Posto loyalty programa uvijek važe posebni popusti, a uz aplikaciju kupci mogu biti sigurni da neće propustiti najbolje ponude koje kompanija Okov priprema.