Kompanija Cerovo širi svoj tim za 60 novih ljudi

Kako bi sadašnjim i budućim klijentima i dalje nudili proizvode vrhunskog kvaliteta, pružali usluge po najvišim standardima i nastavili svoju misiju dugoročnog i kontinuiranog razvoja, kompanija Cerovo DOO otvara najveći prodajni centar na novoj lokaciji, na Zabjelu u Ulici Vojislavljevića 50.

33751 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cerovo
Foto: Cerovo

Kompanija Cerovo može se pohvaliti iskustvom od 33 godine u prodaji svih vrsta građevinskih materijala i opreme i pružanju usluga u transportu logistici. Rast na zdravim temeljima, društvena odgovornost i potpuna predanost poslu i svojim klijentima učinili su ih prepoznatljivim faktorom ne samo na domaćem, već i regionalnom tržištu. Od 2012 godine Cerovo je prisutno i na tržištu Podgorice kada otvara Centar građevinskog materijala na Nikšićkom putu u Podgorici, a četiri godine kasnije i luksuzni salon Cer Style na na Starom aerodromu, koji će sada biti preseljen u novi centar. Poslije 11 godina uspješnog poslovanja na ovom tržištu, obilježenog stalnim rastom prodaje, menadžment kompanije prepoznao je potrebu da proširi svoje poslovanje u glavnom gradu. Uspjeli su da pronađu savršenu lokaciju za novi poslovno – prodajni centar koji treba da bude kvalitativan odgovor na stalno povećanje potražnje u Podgorici.

Cerovo
foto: Cerovo

Novi poslovno – prodajni centar Cerovo nalazi se u veoma atraktivnom dijelu Podgorice, na Zabjelu, u Ulici Vojislavljevića br.50 i proteže se na preko 5 600 m2 kvadrata, od čega 3 600 m2 čine 3 prodajno izložbene cijeline: prva - završnih materijala u građevinarstvu, mašina, alata i instalacija; druga je ekskluzivni salon keramike i sanitarija, dok treću cjelinu čini administrativni dio i saloni vrata, drvenih podova, tepiha, kao i kućne dekoracije i roba široke potrošnje. Ostatak centra čine garažni, magacinski i logistički prostor

Cerovo
foto: Cerovo

Ulaskom u prozračan, moderan prostor očekuje vas osoblje kompanije prepoznatljivo po ljubaznosti, susretljivosti, znanju, profesionalizmu i kvalitetu usluge. Kompaniji Cerovo DOO zadovoljni kupci su prioritet i zato su se potrudili da još jednim potezom iskorače i naprave savremen, dobro opremljen centar sa novim asortimanima i vrhunskim brendovima. Uz već pomenut kvalitet usluge, razgledanje i sama kupovina biće još jedno prijatno iskustvo za svakog posjetioca.

Profesionalni tim kompanije Cerovo očekuje vas 12.04. od 7h u novom poslovno-prodajnom centru.

Dobrodošli!

www.cerovo.com