Proljećna akcija uređenja Kolašina: Uklanjaju se deponije i krpe "udarne" rupe na putevima

"Apelujemo na građane da da daju svoj doprinos očuvanju očišćenih lokacija, ne dozvole ponovnu devastaciju prirodnog okruženja, da poštuju pravila o odlaganju otpada… Na taj način zajedno ćemo doći do cilja da grad bude uredan i čist", poručili su iz Komunalnog

12708 pregleda 12 komentar(a)
Detalj čišćenja, Foto: Dragana Šćepanović
Detalj čišćenja, Foto: Dragana Šćepanović

U okviru velike akcije proljećnog uređenja grada, radnici kolašinskog Komunalnog preduzeća minulih dana, uklonili su na desetine divljih deponija, krpili "udarne" rupe na saobraćajnicima, prali ulice i uredili ostale javne površine.

Obiman posao biće nastavljen i narednih dana, a iz tog preduzeća na sugrađane su apelovali da daju svoj doprinos održavanju očišćenih lokacija i pomognu da grad bude uredan i čist.

"Apelujemo na građane da da daju svoj doprinos očuvanju očišćenih lokacija, ne dozvole ponovnu devastaciju prirodnog okruženja, da poštuju pravila o odlaganju otpada… Na taj način zajedno ćemo doći do cilja da grad bude uredan i čist", poručuju iz tog preduzeća.

Radnici i mehanizacija Komunalnog, pored užeg gradskog centra, čistili su i zapuštene javne površine u više prigradskih naselja.

Divlje deponije i neprospisno odlaganja, naraočito kabastog otpada, odavno su veliki problem u Kolašinu.

Bonus video: