Dukaj: Ulcinj ima bezbroj potencijala koji ga mogu svrstati među omiljene evropske destinacije

"Stoljetna stabla maslina, bogata prirodna bogatstva daju vašoj opštini istinski evropski i mediteranski ukus i ljepotu najvrednijeg bisera", navodi se u saopštenju

3712 pregleda 3 komentar(a)
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave

Ministar javne uprave Maraš Dukaj kazao je da Ulcinj kao jedno od mjesta sa najljepšim plažama Jadranskog mora, ima bezbroj potencijala koji ovu opštinu mogu učiniti jednom od omiljenih evropskih turističkih destinacija.

Dukaj je to poručio u čestitci predsjedniku Opštine Ulcinj Omeru Bajraktariju, predsjedniku Skupštine te opštine Ardijanu Mavriću i svim građanima, povodom Dana opštine Ulcinj, 1. aprila.

"Stoljetna stabla maslina, bogata prirodna bogatstva daju vašoj opštini istinski evropski i mediteranski ukus i ljepotu najvrednijeg bisera", navodi se u saopštenju Ministarstva javne uprave.

Dukaj je naglasio kako je Ulcinj poznat po svom multietničkom i vjerskom skladu, kao i po brojnim kulturnim, umjetničkim, sportskim, obrazovnim i naučnim aktivnostima.

"Više sam nego uvjeren da će valorizacija svih navedenih resursa učiniti Ulcinj jednom od omiljenih turističkih, kulturnih i razvojnih tačaka Crne Gore", kazao je Dukaj.

Dukaj ističe da nastavljaju sa podrškom Opštini Ulcinj u oblasti reforme javne uprave, sa fokusom na digitalizaciju, e-servise i efikasno pružanje usluga.

"Sa jasnim uvjerenjem da će Ulcinj nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: