Predrag Šegerec Najbolji menadžer 2023.

Dobitnik priznanja za uspješno, savjesno i odgovorno rukovođenje, „Najbolji menadžer 2023“ je Predrag Šegerec, komercijalni direktor kompanije Voli. Priznanje mu je uručeno od strane Slobodana Stamenkovića, direktora kompanije Solvent Rating.

53695 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Voli
Foto: Voli

Bonitetna kuća Solvent Rating drugi put zaredom dodjeljuje prestižno priznanje ‘’Najbolji menadžer'' najuspješnijim rukovodiocima u Crnoj Gori, koristeći evropsku metodologiju izračunavanja boniteta. Samo priznanje predstavlja potvrdu dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada. Priznanje je namijenjeno najodgovornijim menadžerima u kompanijama koje uspješnim poslovanjem doprinose pozitivnom poslovnom okruženju u Crnoj Gori i najmanje tri godine zaredom imaju najbolji bonitet, najviši rejting i nikada se nisu nalazile na crnoj listi poreskih dužnika.

Komercijalni direktor Predrag Šegerec je u kompaniji Voli je već 23 godine. Komercijalna služba kojom rukovodi broji 40 članova, motivisanih i odgovornih profesionalaca, koji su kroz godine uspješne saradnje, doprinijeli postizanju rezultata na koje mogu biti ponosni.

Voli
foto: Voli

"Hvala Solvent Rating-u na ovom priznanju koje podstiče liderstvo, radi na osnaživanju menadžera u cilju uspješnijeg poslovanja kroz afirmaciju menadžerskih vještina i znanja. Želim ovom prilikom da izrazim veliko poštovanje i zahvalnost predsjedniku kompanije Draganu Bokanu, članovima Borda direktora, kao i našem menadžmentu, na tome što su zajedničkim naporima stvorili preduslove da se kompanija Voli razvija u skladu sa pozitivnim standardima. Da nije bilo timskog rada, ne bi bilo ni rezultata, kako timskih tako i individualnih koji se ovim priznanjem afirmišu. Posebnu zahvalnost dugujem timu ljudi sa kojima svakodnevno sarađujem u komercijali maloprodaje i veleprodaje, i koji su najbolji pokazatelj profesionalnog odnosa prema Kompaniji, i koji sa moje strane uživaju veliko poštovanje. Ovo je zajedničko priznanje našem timskom radu i postignutim rezultatima," izjavio je ovim povodom Šegerec.

Voli
foto: Voli