Nabavite originalne licence za Windows10/11 i MS Office po cijeni već od 7€ na Keysoffu!

Jednodnevna rasprodaja!

22775 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KeysOff
Foto: KeysOff

Microsoft-ov operativni sistem Windows 10 je već više od sedam godina prisutan na tržištu, a u oktobru 2021. će biti zamijenjen sa Windows 11. Međutim, Windows 10 i dalje ostaje najpopularnija verzija Windows-a sa globalnim tržišnim udjelom od 67,95% prema StatCounteru. Microsoft je obustavio podršku za Windows 10, ali do 14. oktobra 2025., Windows 10 će i dalje biti podržan sa sigurnosnim ažuriranjima koja pomažu u zaštiti vašeg računara od virusa, spyware-a i drugih malvera.

Gdje mogu kupiti originalan i jeftin Windows 10?

Keysoff može pružiti siguran i pouzdan Windows 10 Pro i Windows 10 Home. Keysoff je pokrenuo promotivnu akciju softvera, originalni Windows 10 Pro se prodaje po cijeni već od 7.35€, ako kupite više od jednog, možete odabrati paket sa više računara po povoljnijoj cijeni, Windows 10 Pro samo 6.22€ po računaru! Korisnici Windows 10 još uvijek mogu besplatno nadograditi na Windows 11! Windows 11 Pro sada je dostupan u Microsoft trgovini po cijeni od 199.99$, ali Keysoff nudi još bolju cijenu!

Ograničena vremenska akcija!Windows 10 već od 6,22!

Osim toga, bogat katalog Keysoff-a uključuje Microsoft Office pakete, ovdje možete pronaći i stare verzije Office 2016 (za starije i manje moćne sisteme) do najnovije verzije Microsoft Office 2021, najnovija verzija Office 2021 košta samo 26.25€. Kupite više, uštedite više, minimalna cijena originalnog Office 2021 je samo 13.85€/po računaru! U usporedbi s Microsoftovom službenom cijenom, ovo vam može pomoći u uštedi više od 90%!

Posebna ponuda za ograničeno vrijeme! Dostupan je doživotni MS Office po cijeni već od 13.85€!

Popust od 62% na više Office paketa i paketa (kod za popust: VZK62)

Pogledajte više >>

Kako može biti tako jeftino? Šta treba da znate o tome?

Važno je napomenuti da postoje dva tipa licenci. Komercijalne, koje se mogu kupiti i na Microsoftovoj veb stranici, i OEM, što označava Original Equipment Manufacturer. U pogledu funkcionalnosti, one su identične. Prema odluci Evropskog suda pravde, korišćeni softverski ključevi se u Evropskoj uniji mogu legalno prodavati. Međutim, postoji razlika u podršci i korišćenju između ove dve verzije. Komercijalna verzija se može koristiti na više računara, dok je OEM verzija vezana za hardver na kome je prvi put aktivirana.

Online prodavnica Keysoff.com prodaje OEM licence.

Keysoff.com prodaje oko 1.500 licenci širom sveta svakog dana. Nadoknada garancije se aktivira samo u jedan procenat slučajeva. Keysoff garantuje da su sve licence važeće, a istovremeno nudi JEDNOGODIŠNJU GARANCIJU NA USLUGE kako bi vas zaštitio od dodatnih troškova zamene i održavanja proizvoda. Sa visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnom uslugom, Keysoff je dobio više od 1000 recenzija od stvarnih korisnika na TrustPilot-u, sa ocenom od 4.8 i stopom zadovoljstva od 97%!

Tehnička podrška 24/7 i usluga nakon prodaje tokom čitavog životnog veka.

Kontaktirajte Keysoff: service@keysoff.com