Nikšić: "Grobari" uručili hranu Nikčevićima, Ćosovićima poklonili Partizanove ruksake, sveske i trenerke

"Htjeli smo da Božidarovom bratu Jovici, koji je drugi razred osnovne škole, kupimo knjige, ali su nam rekli da su ih sve nabavili. Zato smo odlučili da kupimo hranu koja će, nadamo se, bar malo olakšati da majka Svetlana ne mora da se zadužuje u prodavnice", saopštili su nikšićki "Grobari"
477 pregleda 6 komentar(a)
Grobari Nikšić, Jovica Nikčević, Foto: Grobari Nikšić
Grobari Nikšić, Jovica Nikčević, Foto: Grobari Nikšić
Ažurirano: 13.09.2017. 07:44h

Predstavnici navijača beogradskog Partizana, članovi grupe "Grobari Nikšić" uručili su danas porodici Nikčević iz Nikšića pakete hrane.

Oni, kao i fudbalski klub Partizan su više puta pomogli Božidaru, sedamnaestogodišnjem momku koji od malih nogu radi kako bi prehranio porodicu, a o kome su “Vijesti” više puta pisale.

"Htjeli smo da Božidarovom bratu Jovici, koji je drugi razred osnovne škole, kupimo knjige, ali su nam rekli da su ih sve nabavili. Zato smo odlučili da kupimo hranu koja će, nadamo se, bar malo olakšati da majka Svetlana ne mora da se zadužuje u prodavnice", saopštili su nikšićki "Grobari".

Oni su i porodici Ćosović, samohranoj majci Sanji koja u veoma teškim uslovima podiže sinove Miodraga i Nikolu, stare 11 i sedam godina, takođe uručili pomoć.

"Miodrag i Nikola će u novoj školskoj godini imati nove Partizanove ruksake, sveske i trenerke. Uz novčanu pomoć i druženje sa klincima pokušali smo da im barem malo uljepšamo ove teške trenutke", poručili su članovi ove navijačke grupe.

Bonus video: