Mandić čestitao Uskrs: Praštanjem i požrtvovanjem izgraditi uspješnu zajednicu

On je rekao da bolja budućnost zemlje znači da svi moramo dati svoj doprinos na tom putu iscjeljenja, čiji ishod je, kako kaže, naprednije mjesto za život svakog građanina te da je ubijeđen da zajedničkim radom možemo stići do takvih rezultata

3987 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je Uskrs nadbiskupu barskom Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom Ivanu Štironji, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima Rimokatoličke crkve.

Poželio im je da Uskrs provedu u zdravlju, miru i sreći sa najmilijima.

"Nema ništa uzvišenije na ovome svijetu nego živjeti u ljubavi, slozi i razumijevanju sa najbližima, a to je upravo simbolika ovakvih velikih praznika. Hrišćanstvo nas uči da jedino praštanje i požrtvovanje za bližnjeg mogu izgraditi uspješnu zajednicu, a Crnoj Gori je takva moralna obnova nužna", kazao je Mandić.

On je rekao da bolja budućnost zemlje znači da svi moramo dati svoj doprinos na tom putu iscjeljenja, čiji ishod je, kako kaže, naprednije mjesto za život svakog građanina te da je ubijeđen da zajedničkim radom možemo stići do takvih rezultata.

"Primite izraze mog dubokog poštovanja, sa nadom da ćemo na vrijednostima Hristovog vaskrsenja razvijati međusobno povjerenje i stabilno društvo", naveo je Mandić u čestitki.

Bonus video: