Knežević: Mir, prijateljstvo i pomirenje uvijek bili zaloga bolje budućnosti

Knežević je kazao da svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želi da i ovaj Uskrs dočekaju u duhovnoj blagodati, u duhu Hristovog uskrsnuća, kao simbola uskrsnuća svega dobrog i naprednog za sve građane mirne i stabilne Crne Gore

2873 pregleda 10 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Demokratska narodna partija
Milan Knežević, Foto: Demokratska narodna partija

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević čestitao je katoličkim vjernicima Uskrsi i poželio da i ovaj Uskrs dočekaju u duhovnoj blagodati, u duhu Hristovog uskrsnuća.

"Povodom predstojećeg katoličkog Uskrsa, predsjednik DNP CG Milan Knežević upućuje najsrdačnije čestitke nadbiskupu barskom, monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom, don Ivanu Štironji, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim vjernicima katoličke crkve u Crnoj Gori i rasijanju", navodi se u saopštenju DNP-a.

Knežević želi, navodi se u saopštenju, da svi koji slave blage dane Uskrsa dočekaju "u dobrom duhu hrišćanske ljubavi, multikonfesionalne i multinacionalne Crne Gore, uz uvažavanje građana svih vjera i nacija u našoj zemlji, kao primjeru multivjerske tolerancije."

Knežević je kazao da svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želi da i ovaj Uskrs dočekaju u duhovnoj blagodati, u duhu Hristovog uskrsnuća, kao simbola uskrsnuća svega dobrog i naprednog za sve građane mirne i stabilne Crne Gore.

"Mir, prijateljstvo i pomirenje uvijek bili zaloga bolje budućnosti i razumijevanja među svim vjerama i nacijama. Neka u Crnoj Gori, kojoj predstoji opšti procvat, danas i uvijek cvjetaju svi vjerski cvjetovi", kazao je Knežević

Bonus video: