Milačić: Uskrs prilika da se podsjetimo neprolaznih vrijednosti ljubavi, mira i praštanja

"Neka Uskrs kao uzvišeni primjer Božje ljubavi bude nadahnuće da nastavimo zajednički graditi bolju budućnost za sve građane Crne Gore na miru, poštovanju, razumijevanju i praštanju", naveo je lider Prave

4752 pregleda 4 komentar(a)
Milačić, Foto: Boris Pejović
Milačić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić čestitao je Uskrs sveštenicima i svim građanima katoličke vjeroispovjesti.

„U ime Prave Crne Gore i u svoje lično ime upućujem srdačne čestitke nadbiskupu barskom Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom Ivanu Štironji, sveštenicima i svim građanima, koji slave Uskrs po gregorijanskom kalendaru. Želim da Uskrs svima vama donese mir i sreću.

"Uskrs je prilika da se podsjetimo neprolaznih vrijednosti ljubavi, mira i praštanja. Božja ljubav prema ljudskom rodu je pobijedila smrt. Isusova smrt na krstu i uskrsnuće predstavljaju najveći primjer Božje ljubavi i praštanja prema ljudskom rodu.

"Građani Crne Gore su vođeni ljubavlju održali multivjerski i multinacionalni sklad i u najtežim vremenima. Neka Uskrs kao uzvišeni primjer Božje ljubavi bude nadahnuće da nastavimo zajednički graditi bolju budućnost za sve građane Crne Gore na miru, poštovanju, razumijevanju i praštanju", naveo je Milačić u čestitki.

Bonus video: