Milatović na uskršnjoj misi u Baru: Vjerujem da će pomirenje, poštovanje i sloga opet postati temeljne vrijednosti

Milatović je čestitke uputio svim vjernicima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru uz želju da ga proslave u ljubavi i blagostanju

14560 pregleda 29 reakcija 29 komentar(a)
Milatović, Foto: PES
Milatović, Foto: PES

Novizabrani predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, prisustovao je sinoć uskršnjoj misi u Konkatedrali Svetog Petra u Baru, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES) čiji je Milatović zamjenik predsjednika.

U saopštenju se dodaje da je svetu misu služio nadbiskup barski monsinjor Rok Đonlešaj, koji se Milatoviću zahvalio na prisustvu.

Iz PES su poručili da je Milatović "čestitao monsinjoru Đonlešaju Uskrs i zahvalio mu na srdačnoj i toploj dobrodošlici".

Jakov Milatović
foto: PES

"On je čestitke uputio i svim vjernicima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru uz želju da ga proslave u ljubavi i blagostanju", piše u saopštenju PES.

"Vjerujem da će pomirenje, poštovanje i sloga obilježiti ne samo ove praznike, već i da će opet postati temeljne vrijednosti našeg društva", poručio je Milatović.

Jakov Milatović
foto: PES

Iz PES su naveli i da je misu sasluživao i apostolski nuncije za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru nadbiskup Francis Asisi Ćulikat, koji se takođe zahvalio Milatoviću na prisustvu uskršnjoj misi.

Bonus video: