VELUX klub majstora – garancija kvalitetnog postavljanja krovnih prozora

Podrška stručnih majstora u postavljanju krovnih prozora je naš prioritet. U Crnoj Gori već 10 godina postoji VELUX klub majstora, gdje sarađujemo samo sa najboljim stručnjacima za postavljanje krovnih prozora.

23884 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Velux
Foto: Velux

Prilikom izgradnje ili adaptacije kuće, nepregledan je spisak obaveza koje treba obaviti, od administracije tj. dobijanja građevinske dozvole, izrade razrađenog projekta od strane arhitekte, do izgradnje i finalnih zanatskih radova. Potrebno je što detaljnije isplanirati svaki korak i definisati određeni vremenski okvir. Ipak, za realizaciju po definisanom planu bitna su dva ključna segmenta. Prvi je kvalitet materijala koji se koristi u svakoj fazi izgradnje ili adaptacije i tu je važna podrška inženjera i arhitekata. Drugi, ne manje značajan, stručni majstori koji će sve zamišljeno sprovesti u djelo.

U svijetu građevinarstva od stručnosti majstora zavisi kako će se određena izgradnja, ugradnja i postavljanje završiti. U suprotnom, izdaci po pitanju popravki i ponovnog rada su visoki, a vrijeme i energija utrošena za realizaciju izgubljeni. Kada se odabere kvalitetan proizvod i stručan tim, tada je mogućnost greške svedena na minimum i sigurnost da će posao biti dobro obavljen znatno veća.

Velux
foto: Velux

Kompanija VELUX postoji skoro 80 godina i neupitna je tradicija izrade kvalitetnih krovnih prozora. Skoro toliko vremena ova kompanija ima formiran i VELUX klub majstora koji svojom stručnošću garantuje pouzdanu ugradnju krovnih prozora.

Cilj postojanja VELUX kluba majstora je:

  • da stručni ljudi koji posjeduju VELUX sertifikate postavljaju i ugrađuju krovne prozore,
  • redovna edukacija majstora o novim tehnologijama kroz periodične obuke i treninge,
  • pravilno postavljanje prozora tako što će ih ugrađivati preporučeni i majstori sa VELUX sertifikatom,
  • poštovanja uputstava i pravila kako bi se dobila desetogodišnja garancija na prozore,
  • podrška kupcima i majstorima kada su u pitanju specifične krovne površine u odabiru i ugradnji prozora,
  • konstanto unaprjeđenje kvaliteta i zadovoljstva kupaca.
Velux
foto: Velux

VELUX stručnjaci su tu da pomognu u rješavanju nedoumica i dilema prilikom odabira adekvatnih prozora, a VELUX klub majstora da se predložena rješenja implemetiraju po datim uputstvima i specifikacijama.

Ukoliko želite da adaptirate postojeće ili uredite novo potkrovlje, za besplatne konsultacije i posjete na teritoriji Crne Gore možete pozvati VELUX stručnjake, koji će vam pomoći da nađete najbolje rješenje za vaš prostor.