Za vrijeme praznika u Podgorici će dežurati pet zdravstvenih objekata

"Izabrani doktor za djecu će raditi u zdravstvenom objektu “Nova Varoš” u kontinuitetu, 24 h dnevno", saopšteno je iz te zdravstvene institucije

5349 pregleda 74 reakcija 1 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube/Dom zdravlja Podgorica
Foto: Printscreen YouTube/Dom zdravlja Podgorica

U Domu zdravlja Glavnog grada, za vrijeme Vaskršnjih praznika , građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima: “Blok V”, “Nova Varoš”,”Konik”, “Tuzi” i “Zeta”, saopšteno je iz Doma zdravlja Glavnog grada.

Kako su kazali izabrani doktor za odrasle će raditi u zdravstevnim objektima: “Blok V”, “Nova Varoš” i “Konik”, od 07 do 21 h, dok će u objektima “Tuzi” I “Zeta” u dane praznika raditi od 7 do 14h.

"Izabrani doktor za djecu će raditi u zdravstvenom objektu “Nova Varoš” u kontinuitetu, 24 h dnevno", saopšteno je iz te zdravstvene institucije.

Zdravstvene usluge, u Covid centrima Izabranog doktora za odrasle ZO” Donja Gorica” i Izabranog doktora za djecu ZO “Tološi” će se, kako su kazali, pružati u vremenu od 10 do 17h.

"Uzorkovanje laboratorijskih nalaza za Covid pacijente će se vršiti u Covid ambulantama takođe u vremenu od 10-17h", rečeno je iz podgoričkog Doma zdravlja.

Dodali su da će snimanje Rtg pluća za Covid pacijente vršiti ZO “Stari aerodrom” u periodu od 10 do 12h za vrijeme praznika dok će Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu “Blok V” raditi od 07 do 21 h.

"Jedinica za patronažu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima” Blok V” i “Konik, u periodu od 07 do 19 h, dok će se terapija, po nalogu Izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od 07 do 19 h", piše u saopštenju.

Bonus video: