Milica Marković: Prošlog puta je lijepo pričao sa novinarom, pa su napisali da je milioner

"Ima pravo na svoj mir i privatnost. Čovjek koji pošteno cijeli život radi i vodi računa o svojoj djeci i porodici... koji vozi golfa 2, a mama radi na njivi po cijelo ljeto"
505 pregleda 23 komentar(a)
Milica Marković, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Milica Marković, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 12.09.2017. 10:57h

Milica Marković, nekadašnja novinarka Atlas TV i ćerka Velizara Markovića, kazala je da je njen otac ne razumije novinarska prava i kako sve funkcioniše jer ga to ne zanima, ali da je pošten čovjek "van svake ovakve priče".

Velizar Marković je sinoć prijetio novinaru "Dana" koji ga je pozvao da bi od njega dobio broj njegovog brata Radomira.

"Ima pravo na svoj mir i privatnost. Čovjek koji pošteno cijeli život radi i vodi računa o svojoj djeci i porodici... koji vozi golfa 2, a mama radi na njivi po cijelo ljeto itd.", napisala je Marković na facebooku.

Ona navodi da su se njenim roditeljima smučile "laži novinarske i uznemiravanje".

"Niko nam ništa nikada nije poklonio i dao... Brata gleda, poštuje i voli kao starijeg brata ne kao političara... Dovoljno muke smo u životu imali... Dovoljna im je samo moja bolest i liječenje bilo da više nemaju živaca za gluposti i igrice", dodaje Marković.

Ona je napisala i da je "prošlog puta lijepo pričao sa novinarom i napisali su da je milioner i svakakve gluposti i samo mu je pukao film".

"Ostavite ljude koji nijesu iz svijeta javnog života, političkog i bilo kakvog... Ovo pričam i kao novinar i kao ćerka Velizara Markovića", poručila je Marković.

Bonus video: