Novljaninu 25 dana zatvora zbog odbijanja alkotestiranja

Upravi policije OB Herceg Novi je od strane građana prijavljeno da jedno vozilo koje se kretalo magistralnim putem iz pravca Meljina u pravcu Igala, krivuda putem, i da se to vozilo zaustavilo uz potporni zid preko puta garni hotela "Krušo"

5907 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nakon okončanog dokaznog postupka, danas je sudija Suda za prekršaje u Budvi, Odjeljenja u Herceg Novom, Andrija Vojvodić, izrekao okrivljenom Đ. B. (33) iz Herceg Novog, kaznu zatvora u trajanju od 25 dana.

“Uz kaznu mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 5 (pet) mjeseci i 3 (tri) kaznena boda.

Naime, 4. aprila oko 12 časova, Upravi policije OB Herceg Novi je od strane građana prijavljeno da jedno vozilo koje se kretalo magistralnim putem iz pravca Meljina u pravcu Igala, krivuda putem, i da se to vozilo zaustavilo uz potporni zid preko puta garni hotela "Krušo".

Pripadnici Uprave policije su odmah izašli na teren i zatekli vozilo i vozača, kojom prilikom je vozač odbio da se podvrgne alkotestiranju, zbog čega je lišen slobode i priveden u sud, gdje je nakon sprovedenog postupka i izvođenja dokaza utvrđena njegova krivica”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Bonus video: