Popović čestitao Vaskrs: Novo rođenje i trijumf života da budu poruka i vodilja u međuljudskim odnosima

"Želim vam da Vaskrs provedete radosno, srećno i zdravo, u krugu porodice i dragih ljudi, dijeleći radost sa svakim čovjekom dobre volje. Hristos vaskrse", navodi se u saopštenju

990 pregleda 10 komentar(a)
Popović, Foto: Boris Pejović
Popović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović je kazao da vaskršnji praznici simbolišu novo rođenje, trijumf života i ljubavi nad smrću i mržnjom i da nam te vrijednosti budu poruka i vodilja u međuljudskim odnosima.

"Svim građanima i građankama pravoslavne vjeroispovijesti kao i onima koji slave Vaskrs prema julijanskom kalendaru, svještenstvu Crnogorske pravoslavne crkve kao i svještenstvu Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, u svoje lično i u ime Liberalne partije, srdačno čestitam ovaj veliki hrišćanski praznik", navodi se u saopštenju koje potpisuje predsjednik Liberalne partije Andrija Popvić.

Kako kaže, uvažavajući drugog i drugačijeg, prihvatamo život sa svim njegovim različitostima, što je vjekovna karakteristika crnogorskog društva.

"Želim vam da Vaskrs provedete radosno, srećno i zdravo, u krugu porodice i dragih ljudi, dijeleći radost sa svakim čovjekom dobre volje. Hristos vaskrse", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: