Kadić i Radojević Škodrić: Dvije države će raditi na unaprijeđenju buduće saradnje i poboljšanju zdravstvene usluge

"Ovaj sastanak je organizovan kao najava za formiranje zajedničkih radnih
grupa, koje će raditi na unaprijeđenju saradnje i kvaliteta", navodi se u saopštenju

2583 pregleda 0 komentar(a)
Vuk Kadić i Sanja Radojević Škodrić, Foto: Fond za zdravstveno osiguranje
Vuk Kadić i Sanja Radojević Škodrić, Foto: Fond za zdravstveno osiguranje

Predstavnici Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Srbije, posjetili su Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore i tom prilikom razgovarali o jačanju saradnje i razmjeni iskustava u upravljanju zdravstvenim fondovima.

To se navodi u saopštenju Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore

"U okviru posjete Sanja Radojević Škodrić, direktorka RFZO Srbije se sastala sa Vukom Kadićem, direktorom Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore i njegovim saradnicima", navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je sastanak bio prilika za razmjenu ideja i znanja u oblasti zdravstvenog osiguranja, te za diskusiju o mogućnostima za dalje unaprijeđenje zdravstvenog sistema u obje zemlje.

"Kadić je izrazio zadovoljstvo zbog posjete, kao i spremnost za saradnju u cilju poboljšanja kvaliteta usluga i efikasnijeg funkcionisanja sistema zdravstvenog osiguranja u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju Fonda.

Prema njihovim riječima, glavni cilj radne posjete bila je analiza postojećeg stanja u zdravstvenom sistemu ove dvije države i utvrđivanju daljih koraka ka unaprijeđenju buduće saradnje i poboljšanju zdravstvene usluge na zadovoljstvo naših osiguranika.

"Ovaj sastanak je organizovan kao najava za formiranje zajedničkih radnih grupa, koje će raditi na unaprijeđenju saradnje i kvaliteta, kao i na uspostavljanju čvršćih bilateralnih odnosa između dvije države u zdravstvenom sektoru", navodi se u saopštenju.

Bonus video: