Uručena donacija barskim srednjim školama

Na inicijativu Radomira Novakovića Cakana, odnosno preduzeća "Padrino mont", donatorskoj akciji su se priključili "Mega promet", Bar trade, "Allegra Montenegro", "Femić &CO", "CDM", "Femić Trade", "Auto kuća Šćekić", "E plus" i "Fadis CO"

1064 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Dan Gimnazije "Niko Rolović" i dvije decenije postojanje Srednje ekonomsko ugostiteljske škole bili su povod da nekadašnji učenici, danas privrednici, doniraju ovim ustanovama vrijednu opremu.

Donacija je pokrenuta po zahtjevu Miodraga Miša Rakovića koji radi u obije ustanove.

Na inicijativu Radomira Novakovića Cakana, odnosno preduzeća "Padrino mont", donatorskoj akciji su se priključili "Mega promet", Bar trade, "Allegra Montenegro", "Femić &CO", "CDM", "Femić Trade", "Auto kuća Šćekić", "E plus" i "Fadis CO".

Oni su, kako prenosi Radio Bar, za ove dvije obrazovne ustanove obezbijedili dvanaest lap topova i dva televizora.

“Velika mi je čast što mogu danas da vas pozdravim i da vam izrazim dobrodošlicu u ime obje škole: Ekonomsko ugostiteljske škole i Gimnazije ‘Niko Rolović’. Želim, prije svega, da vam se zahvalim na donaciji i da izrazim veliko zadovoljstvo što ste prepoznali značaj i vrijednost obrazovanja mladih generacija”, istakla je direktorica Gimnazije, Jasna Šćekić.

Direktor Ekonomsko ugostiteljske škole Milisav Joksimović ovom prilikom je Novakoviću uručio zahvalnicu za podršku u okviru projekta “Gatus 2022”, a Novaković je najavio da će nastaviti da pomaže ovim obrazovnim institucijama, prenosi Radio Bar.

"Ulaganje u obrazovanje i budućnost su uvijek bili najbolji način da svi zajedno napredujemo. Što se mene tiče – ja neću stati ovdje. Moje zadovoljstvo je uvijek ogromno kada vidim sreću na licima ove djece jer naše malo može drugima biti sve", rekao je Novaković.

Bonus video: