SNP: Neka radost Bajrama okupi i ujedini sve ljude u istinskoj ljubavi, međusobnom razumijevanju i praštanju

"Vjerujem da će ovaj praznik biti podsticaj da u duhu zajedništva i prijateljstva nastavimo složni rad na razvoju naše zemlje, svjesni da jedino u istinskom zajedništvu možemo da budemo spremni za valjane odgovore pred izazovima koji nas očekuju", napisao je Joković

1134 pregleda 4 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je čestitku povodom Ramazanskog Bajrama u svoje, kao i u ime SNP.

"Najiskrenije čestitke reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifatu Fejziću, vjerskim poglavarima i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti, sa željom da ga provedu u veseloj i radosnoj atmosferi vjerskog i porodičnog zajedništva, u miru i blagostanju", navodi se u čestitki SNP-a.

Neka radost Bajrama okupi i ujedini sve ljude u istinskoj ljubavi, međusobnom razumijevanju i praštanju, dodaje se u čestitki, kako bismo gradili bolji svijet u kome živimo, jer samo zajedno i složno možemo da Crnu Goru povedemo putem prosperiteta.

"Vjerujem da će ovaj praznik biti podsticaj da u duhu zajedništva i prijateljstva nastavimo složni rad na razvoju naše zemlje, svjesni da jedino u istinskom zajedništvu možemo da budemo spremni za valjane odgovore pred izazovima koji nas očekuju", napisao je Joković.

Još jednom upućujem najsrdačnije čestitke, kazao je on, u nadi da ćemo nastaviti da baštinimo poštovanje različitosti, afirmišući multikonfesionalne vrijednosti naše zemlje, njegujući međusobno razumjevanje, toleranciju i skladan suživot“, stoji u čestitki predsjednika Jokovića.

Bonus video: