Živković čestitao Bajram: Islamska zajednica će uvijek imati posebno mjesto i ulogu u našem društvu

"Upravo ovaj praznik najbolji je podsjetnik na neophodno očuvanje međusobnog uvažavanja, međuvjerskog i međuetničkog sklada koji je decenijama unazad mukotrpno izgrađivan u našoj državi"

1285 pregleda 4 komentar(a)
Živković, Foto: Boris Pejović
Živković, Foto: Boris Pejović

Islamska zajednica u Crnoj Gori uvijek će imati svoje posebno mjesto i ulogu u našem društvu, a sasvim sam siguran i nastaviti da daje snažan doprinos sveopštem dobru i napretku države, kao što je to i bio slučaj do sada, poručio je Danijel Živković, v.d. predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako DPS navodi u saopštenju on je to rekao čestitajući Bajram reisu islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću, svim građankama i građanima Crne Gore islamske vjeroispovijesti .

"Upravo ovaj praznik najbolji je podsjetnik na neophodno očuvanje međusobnog uvažavanja, međuvjerskog i međuetničkog sklada koji je decenijama unazad mukotrpno izgrađivan u našoj državi", dodao je Žeivković.

Kaže da će nastaviti da gaje i brižljivo održavaju ovu temeljnu vertikalu društva koja je sastavni dio svake građanske države.

"Još jednom čestitam praznik, s najboljim željama za dobro zdravlje i blagostanje", zaključio je Živković.

Bonus video: