CLUB PLUS SENIOR program – posebne pogodnosti za penzionere

Postanite korisnik u tri koraka

29173 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Šta je CLUB PLUS SENIOR program?

To je dio programa CLUB PLUS namijenjen samo za vas, naše drage potrošače penzionere, kojima smo obezbijedili posebne pogodnosti za kupovinu u svim AROMA, CITY i CONTO marketima. Pored standardnih pogodnosti programa, kao članovi CLUB PLUS SENIOR programa po datom kalendaru, za bilo koju kupovinu ostvarujete dodatnih 10% povrata za sljedeću kupovinu.

Kako se mogu koristiti benefiti CLUB PLUS SENIOR programa?

Najprije je potrebno da popunite pristupnicu u nekom od AROMA, CITY i CONTO marketa ili da se registrujete na aplikaciji koja može da se preuzme na: App Store i Google Play.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Poslije popunjavanja pristupnice potrebno je da dostavite na uvid penzioni ček ili rješenje o penzionisanju na kome se vidi ID broj. Popunjavanje pristupnice i dostavljanje ovog dokument možete obaviti u nekom od AROMA, CITY i CONTO marketa, koji vam je najbliži mjestu stanovanja ili u kojem najčešće kupujete. Nakon toga u roku od dva radna dana možete preuzeti karticu i koristiti benefite ovog programa.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Ako želite da se registrujete preko CLUB PLUS aplikacije, penzioni ček ili rješenje o penzionisanju na kome se jasno vidi vaš penzioni ID broj, slikate i pošaljite na

e-mail: cclubpluskartica@domacatrgovina.me

Da napomenemo, vaši podaci su pažljivo čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, internim aktima prijavljenim Agenciji za zaštitu ličnih podataka i Politikom privatnosti ovog programa koju možete naći ovdje.

Pri obavljanju kupovine pratite kalendar za povoljnije kupovine za penzionere

PRATITE KALENDAR ZA PENZIONERE jer dva puta mjesečno na obavljenu bilo koju kupovinu za članove CLUB PLUS SENIOR programa obezbijeđen je povrat novca od dodatnih 10 odsto. Naravno, svakim drugim danom ostvarujete pet odsto povrata za kupovine od 10 i više eura.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Da bi ostvarili pogodnosti, potrebno je da prilikom kupovine skenirate kod na kartici i putem sms poruke dobićete obavještenje o uštedama. Ukoliko koristiti aplikaciju, nakon obavljene kupovine i skeniranog koda, provjerite stanje uštede na stranici početna/kupovine i imaćete jasan uvid u uštedu.

Nema komplikovanog bodovanja i sve uštede su jasno iskazane u eurima.

Imate na raspolaganju više opcija za korišćenje ušteđenog novca:

  • tražiti da vam se umanji iznos računa od sljedećih kupovina,
  • da obavite nekoliko kupovina za 10 ili više eura, a ušteđeni novac iskoristite za jednu gratis kupovinu u visini povrata, ili
  • dio ušteđenog novca iskoristite za plaćanje dijela računa.

Kao korisnici kartice možete uvezati vašu karticu sa nalogom na aplikaciji pa u tom slučaju, prilikom skeniranja koda sakupljena novčana sredstva se sabiraju na jednom računu.

Korisnička podrška

Sve potrebne informacije o CLUB PLUS kartici može dobiti, pozivom na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 h ili poslati upit na e-mail: clubpluskartica@domacatrgovina.me

Više informacija o pravilima korišćenja CLUB PLUS programa možete naći ovdje.

CLUB PLUS, da uvijek budete u plusu.

Vaši AROMA, CITY i CONTO marketi!

___

*Povrat novca od 5 i 10 odsto ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.