Bar: Starije osobe upoznate sa pravima koje mogu ostvariti, i sa ulogama i aktivnostima psihijatara i psihologa

"Prisutni su imali prilike da otvoreno razgovaraju sa psihijatricom dr Brankom Purlijom, pravnicom Nađom Sekulović i master psihologom Petrom Markovićem tokom čega smo dobili informacije o njihovim potrebama", kazali su iz NVO Sistem

3280 pregleda 33 reakcija 1 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: NVO Sistem
Sa sastanka, Foto: NVO Sistem

U okviru projekta "Kuća solidarnosti", koji je podržalo Ministarstvo rada i socijalnog staranja, nevladina organizacija (NVO) Sistem pruža podršku starijim osobama za jednostavniji život u zajednici.

NVO Sistem je u prostorijama Crvenog krsta u Baru organizovala sastanak sa starijim osobama i upoznala ih sa pravima koje mogu ostvariti, ali i sa ulogama i aktivnostima psihijatara i psihologa.

Kuća solidarnosti
foto: NVO Sistem

"Prisutni su imali prilike da otvoreno razgovaraju sa psihijatricom dr Brankom Purlijom, pravnicom Nađom Sekulović i master psihologom Petrom Markovićem tokom čega smo dobili informacije o njihovim potrebama. U narednom periodu u planu je realizovanje sličnih aktivnosti u saradnji sa Crvenim krstom kojima dugujemo veliki zahvalnost na podršci", saopšteno je iz NVO Sistem.

Bonus video: