Budva: Zbog karnevala izmjenjen režim saobraćaja

U nedjelju, potez od glavnog gradskog vrtića do bine na trgu ispred Starog grada (šetalište) biće zatvoren za saobraćaj u oba smjera u periodu od 15 do 17 sati zbog održavanja Dječijeg karnevala

2149 pregleda 1 komentar(a)
Detalj sa sinoćnjeg otvaranja karnevala, Foto: Mediabiro
Detalj sa sinoćnjeg otvaranja karnevala, Foto: Mediabiro

Zbog održavanja 20. jubilarnog Međunarodnog karnevala u Budvi iz Turističke organizacije (TO) su saopštili da je izmjenjen režim saobraćaja u gradu.

Naime, danas potez od hotela "Tre Canne" do glavne bine na trgu ispred Starog grada (Donji bulevar, Mediteranska ulica, šetalište) biće zatvoren za saobraćaj u oba smjera u periodu od 18 do 23 sata zbog održavanja Velike karnevalske povorke. U ovom periodu takođe neće biti moguć ulaz na parking niti izlaz sa parkinga "City".

U nedjelju, potez od glavnog gradskog vrtića do bine na trgu ispred Starog grada (šetalište) biće zatvoren za saobraćaj u oba smjera u periodu od 15 do 17 sati zbog održavanja Dječijeg karnevala.

U cilju uspješne realizacije navedenog programa, mole se građani da ne parkiraju svoja vozila u dijelu Mediteranske ulice - Donji bulevar i na šetalištu - potez od glavnog gradskog vrtića do bine na trgu ispred Starog grada.

Bonus video: