Đukanović uputio saučešće Vučiću: Zločin koji ne pamtimo u regionu, ostavlja bez riječi i izaziva ogromnu tugu...

"Sa zaprepašćenjem sam primio vijest o tragediji koja se danas dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu", poručio je Đukanović

13267 pregleda 25 reakcija 18 komentar(a)
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Đukanović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je u ime građana Crne Gore i u svoje ime telegram sa izrazima najdubljeg saučešća predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom nezapamćene tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

To je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore.

"Sa zaprepašćenjem sam primio vijest o tragediji koja se danas dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. Zločin koji ne pamtimo u regionu, ostavlja bez riječi i izaziva ogromnu tugu za mladim izgubljenim životima. U ime građana Crne Gore i u svoje ime upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća. Molim Vas da izraze saučešća prenesete i porodicama nastradalih. Crna Gora saosjeća sa Srbijom u ovim teškim trenucima za Vašu zemlju i njeno društvo", poručio je Đukanović.

Osmoro učenika i radnik obezbjeđenja stradali su u pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, saopšteno je iz srpskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Uhapšen je učenik te škole K. K. (14), koji se sumnjiči za napad, kao i njegov otac.

Vlada Srbije proglasila je trodnevnu žalost.

Bonus video: