Grbljani preuzimaju terene na Jazu

Terenima gazduje opštinska firma Mediteranski sportski centar

8865 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Nevladine organizacije “Jaz Mrčevo polje” i “ Plaža Jaz” najavile du da će sjutra u 11 časova, zbog, kako su kazali, više neuspješnih pokušaja da se postigne dogovor, pristupiti preuzimanju privremenih spotskih objekata, odnosno stadiona na Jazu, u Budvi.

“Naime, nevladine organizacije su se, u više navrata, pisanim putem, obraćale Opštini Budva kako bi riješili problem neovlašćenog korišćenja prostorija na Jazu od TO Budva i Mjesne zajednice Jaz. Na sva obavještenja, pozive i upozorenja ostali smo bez bilo kakvog odgovora. Na kraju, stekli su se i uslovi za Raskid Ugovora o zakupu zemljišta, koji smo uputili Opštini Budva dana, 17.03.2023. godine i tražili da predmetno zemljište i sve prateće objekte koji su bili predmet zakupa, oslobode od lica i stvari u roku od 15 dana od dana dostavljanja.

"Kako do istog nije došlo, dana 5.5.2023. godine, izaći ćemo na lice mjesta, na Jazu i pristupiti preuzimanju u posjed predmetnog zemljišta i ključeva od privremenih sportskih objekata” piše u saopštenju.

Podsjećamo, terenima gazduje opštinska firma Mediteranski sportski centar.

Bonus video: