Opština Budva proglasila 7. maj Danom žalosti: Saosjećamo se sa bolom građana Srbije

"Zaključak Kolegijuma SO Budva podržali su svi odbornički klubovi u Skupštini opštine Budva", navodi se u saopštenju

7783 pregleda 181 reakcija 8 komentar(a)
Budva, Foto: Opština Budva
Budva, Foto: Opština Budva

Opština Budva je saopštila da su povodom tragičnih događaja u opštinama Vračar i Mladenovac u Srbiji, odlučili da proglase 7. maj Danom žalosti.

"Zaključak Kolegijuma SO Budva podržali su svi odbornički klubovi u Skupštini opštine Budva", navodi se u saopštenju Službe predsjednika Opštine Budva.

"Građani Budve saosjećaju sa bolom i tugom građana naše bratske Opštine Vračar, Mladenovca i svim građanima Srbije", zaključuje se u saopštenju.

Zaključak
Zaključakfoto: Opština Budva

Podsjećamo, trinaestogodišnji K. K. je 3. maja ubio osam učenika i radnika obezbjeđenja Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u centru Beograda i ranio šestoro učenika i nastavnicu, nakon čega je prebačen Kliniku za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu u tom gradu.

Srbiju je sinoć zadesila još jedna tragedija, nakon što je masovni ubica ubio osam i ranio 14 osoba, a on je kako se sumnja pucao na mještane više sela u opštini Mladenovac iz automatskog naoružanja.

Osumnjičeni za oružani napad u selu Dubona kod Mladenovca, 21-godišnji U.B. uhapšen je u okolini Kragujevca, saopštilo je jutros Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

On se sumnjiči da je noćas vatrenim oružjem usmrtio osam osoba i ranio 14, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: