Joković uputio telegram saučešća Vučiću povodom tragedije u Mladenovcu

"I ovaj nemili događaj odnio je mnoge nedužne živote i ponovo nekoliko porodica zavio u crno, što nas opet opominje da moramo dati podršku i pomoć svima onima koji se suočavaju sa bilo kojim vidom problema"

3498 pregleda 1 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković uputio je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom tragedije u Mladenovcu u kojoj je ubijeno osam osoba, a ranjeno 14.

"Dijeleći bol sa građanima Srbije i tugujući sa porodicama stradalih zbog prerano ugasenih dječijih života u nezapamćenoj tragediji u školi "Vladislav Ribnikar", sa zaprepašćenjem smo primili vijest o tragediji u Mladenovcu. I ovaj nemili događaj odnio je mnoge nedužne živote i ponovo nekoliko porodica zavio u crno, što nas opet opominje da moramo dati podršku i pomoć svima onima koji se suočavaju sa bilo kojim vidom problema. Iako je u ovim teškim trenucima za Vas i srpski narod teško naći riječi utjehe, molim Vas da porodicama nastradalih, u ime Socijalističke narodne partije Crne Gore i u moje lično ime, prenesete izraze najdubljeg saučešća, a povrijeđenima želje za brz oporavak", naveo je Joković u telegramu.

U.B. (21) uhapšen je jutros zbog sumnje da je sinoć ubio osam osoba, a ranio 14.

On se sumnjiči da je kasno sinoć u selu Malo Orašje kod Smedereva vatrenim oružjem usmrtio pet osoba i šest ranio, a zatim u selu Dubona kod Mladenovca, ubio još tri osobe i osam ranio.

Bonus video: