Počinje isplata studentskih stipendija i kredita za april

"Studentski krediti isplaćuju se prema početnom slovu prezimena i to u filijalama Hipotekarne banke (A,B,C,Č,Ć,D,Đ,DŽ), Adiko banke (E, F,G, H, I, J, K, L, LJ), NLB banke (M, N, NJ, O, P) i Erste banke (R, S, Š, T, U, V, Z, Ž)", saopštili su iz Ministarstva prosvjete. Rekli su i da je iznos rate stipendije za talentovane učenike 57, a za najbolje studente 225

5265 pregleda 0 komentar(a)
Pravni fakultet UCG (ilustracija), Foto: Boris Pejovic
Pravni fakultet UCG (ilustracija), Foto: Boris Pejovic

Ministarstvo prosvjete je obezbijedilo sredstva za isplatu stipendija i studentskih kredita za april ove godine godine u iznosu od 602.823 eura.

Iz tog resora kazali su da je za isplatu studentskih kredita obezbijeđeno 496.449 eura i podsjetili da je rata od 112,50 do 161 eura, u zavisnosti od godine studija i prosječne ocjene iz prethodne godine.

"Studentski krediti isplaćuju se prema početnom slovu prezimena i to u filijalama Hipotekarne banke (A,B,C,Č,Ć,D,Đ,DŽ), Adiko banke (E, F,G, H, I, J, K, L, LJ), NLB banke (M, N, NJ, O, P) i Erste banke (R, S, Š, T, U, V, Z, Ž)", saopštili su iz Ministarstva prosvjete. Rekli su i da je iznos rate stipendije za talentovane učenike 57, a za najbolje studente 225.

"Stipendije talentovanim učenicima i najboljim studentima se isplaćuju u filijalama Crnogorske komercijalne banke", kazali su iz Ministarstva.

Bonus video: