Povećajte svoju produktivnost, nabavite Microsoft Office 2021 Pro Plus za samo 26,25€!

Tehnička podrška 24/7 i usluga nakon prodaje tokom čitavog životnog vijeka.

17344 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KeysOff
Foto: KeysOff

Ako želite uštedjeti novac na Windows OS-u ili MS Office-u, Keysoff vam može pomoći. Keysoff trenutno nudi odlične cijene svim korisnicima! Omogućuje vam da potrošite vrlo malo novca za kupovinu aktivacijskog koda za softver koji vam treba! S Softverskim ponudama, možete dobiti Office 2021 Professional za samo 26,25€! Ako imate više računara ili kupujete sa prijateljima, možete odabrati najisplativiji Office 2021 Professional Plus 5 računara, svaki po cijeni od samo 13,85€! Nakon uspješne kupovine, kupac može koristiti aktivacijski kod licence koji je Keysoff obezbijedio nakon preuzimanja sa zvanične web stranice, bez brige o sigurnosti softvera, sa 100% garancijom autentičnosti.

Microsoft Office zona za popuste! Svega za 13,85€/Računar

Možete dobiti Windows 10 Pro za samo 7,35 €! Korisnici Windows 10 takođe mogu besplatno nadograditi na Windows 11, a sada je najbolje vrijeme da kupite Windows 10. Kupujte sada Windows OS po nepobjedivim cijenama!

62% POPUSTA na ostale Office programe i pakete (kod za popust: VZK62)

Pogledajte više>>

Ako vam treba više računarskih alata i softvera, Keysoff ima i to! Na primjer, alati i softveri za čišćenje sistema, kompresiju fajlova, uređivanje slika, optimizaciju sistema, produktivnost u kancelariji i antivirusnu zaštitu, sve to možete kupiti na Keysoff-u.

Računarski alati (bez koda za popust)

Kako može biti tako jeftino? Šta treba da znate o tome?

Važno je napomenuti da postoje dva tipa licenci. Komercijalne, koje se mogu kupiti i na Microsoftovoj veb stranici, i OEM, što označava Original Equipment Manufacturer. U pogledu funkcionalnosti, one su identične. Prema odluci Evropskog suda pravde, korišćeni softverski ključevi se u Evropskoj uniji mogu legalno prodavati. Međutim, postoji razlika u podršci i korišćenju između ove dve verzije. Komercijalna verzija se može koristiti na više računara, dok je OEM verzija vezana za hardver na kome je prvi put aktivirana.

Online prodavnica Keysoff.com prodaje OEM licence.

Keysoff.com prodaje oko 1.500 licenci širom svijeta svakog dana. Nadoknada garancije se aktivira samo u jedan procenat slučajeva. Keysoff garantuje da su sve licence važeće, a istovremeno nudi JEDNOGODIŠNJU GARANCIJU NA USLUGE kako bi vas zaštitio od dodatnih troškova zamijene i održavanja proizvoda. Sa visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnom uslugom, Keysoff je dobio više od 1000 recenzija od stvarnih korisnika na TrustPilot-u, sa ocjenom od 4.8 i stopom zadovoljstva od 97%!

Tehnička podrška 24/7 i usluga nakon prodaje tokom čitavog životnog vijeka.

Kontaktirajte Keysoff: service@keysoff.com