Šaranović posjetio "Zelenilo": "Negativnom kampanjom se želi prikazati neefikasnost gradskih službi"

Iz "Zelenila" je rečeno da su vremenski uslovi pogodovali brzom rastu trave na površinama kojih ima više nego ranijih godina, ali da radnici tog preduzeća "revnosno obavljaju svoj posao"

4661 pregleda 18 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

Zamjenik gradonačelnice Podgorice Danilo Šaranović ocijenio je da su navodi da se javne zelene površine ne održavaju dovoljno "određeni vid negativne kampanje" kojim se, smatra on, želi prikazati neefikasnost gradskih službi.

Iz Glavnog grada je saopšteno da je Šaranović danas obišao gradsko preduzeće "Zelenilo" i razgovarao sa zaposenima o trenutnim aktivnostima i budućim planovima kada je u pitanju rad tog privrednog društva.

Razlog posjete bilo je pitanje održavanja javnih površina, raspoloživih kapaciteta i dinamike obavljanja poslova.

U saopštenju se navodi da je v.d. direktorica "Zelenila" Jadranka Vukčević, "u svjetlu brojnih upita i negodovanja građana zbog, kako se navodi, nedovoljnog održavanja javnih zelenih površina", informisala Šaranovića da su sve ekipe na terenu i da uredno obavljaju radne zadatke.

"Šaranović je kazao da je to tema o kojoj se mnogo govori posljednjih dana, te da se čini i da je posrijedi određeni vid negativne kampanje kojom se želi prikazati neefikasnost gradskih službi", navodi se u saopštenju.

Iz "Zelenila" je rečeno da su vremenski uslovi pogodovali brzom rastu trave na površinama kojih ima više nego ranijih godina, ali da radnici tog preduzeća "revnosno obavljaju svoj posao, kako bi na adekvatan način odgovorili zadatku i kao i uvijek doprinijeli da Podgorica izgleda uredno i lijepo".

"Šaranović je iskazao poštovanje prema predanom angažovanju radnika Zelenila, ali je i kazao da će nova gradska uprava težiti izgradnji potpuno nezavisnog i iznad svega efikasnog sistema. On je iskazao zadovoljstvo što će pratiti i koordinirati rad preduzeća, ali i spremnost nove gradske uprave da pruži podršku budućim aktivnostima i projektima Zelenila koji će biti od značaja za sve građane Podgorice", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: