Policija će snimati svečanosti povodom Dana nezavisnosti i inauguracije Milatovića

"Zbog pojačanih mjera bezbjednosti koje će Uprava policija preduzeti iz svoje nadležnosti u skladu sa Zakonom, u pojedinim djelovima Glavnog grada, kao i u opštinama Tuzi i Zeta, dolaziti do potpune ili djelimične obustave saobraćaja"

8772 pregleda 3 komentar(a)
Sa proslave Dana nezavisnosti u Podgorici prošle godine, Foto: Kosta Bošković
Sa proslave Dana nezavisnosti u Podgorici prošle godine, Foto: Kosta Bošković

Uprava policije je saopštila da će vršiti snimanje svečanosti koje će se održati u petak, 19. maja na Trgu nezavisnosti u Podgorici, provodom obilježavanja Dana nezavisnosti, kao i u subotu, 20. maja povodom inauguracije novog predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića.

Kako dodaju u saopštenju, snimanje će se vršiti oba dana - prije, za vrijeme trajanja i po završetku manifestacija organizovanih ovim povodom.

"Takođe, koristimo priliku da upoznamo javnost da će navedena dva dana, zbog pojačanih mjera bezbjednosti koje će Uprava policija preduzeti iz svoje nadležnosti u skladu sa Zakonom, u pojedinim djelovima Glavnog grada, kao i u opštinama Tuzi i Zeta, dolaziti do potpune ili djelimične obustave saobraćaja, kao i ograničenog pristupa određenim saobraćajnicama, ulicama, prostoru ili objektima, prevenstveno onih koji gravitiraju ka užem gradskom jezgru, u Podgorici", kažu iz Uprave policije.

Zbog svega navedenog iz Uprave policije apeluju na sugrađane da imaju razumijevanja za najavljene aktivnostini.

"I da svoje obaveze i kretanje prilagode najavljenim dešavanjima i doprinesu da Uprava policije obezbijediti stabilan javni red i mir, bezbjednost saobraćaja, kao i ličnu i imovinsku sigurnost, kako svih građana, tako i učesnika najavljenih svečanosti", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: