Najznačajnija sportska dešavanja u knjizi Bjelice, Gavrilovića i Brajkovića

U pomenutoj sportskoj publikaciji predstavljene su i aktivnosti rekreativnog, školskog i univerzitetskog sporta
60 pregleda 0 komentar(a)
Laureati, knjiga
Laureati, knjiga
Ažurirano: 08.09.2017. 08:15h

Iz štampe je izašla 11. knjiga iz edicije ”Laureati crnogorskog sporta” za 2016. godinu. Knjigu, čiji autori su prof. dr Duško Bjelica, Zdravko Gavrilović i Todor Brajković, izdali su Crnogorska sportska akademija i “Zavičaj” iz Danilovgrada.

Autori su obradili najznačajnija sportska dešavanja koja su se dogodila tokom prošle godine, uspjehe crnogorskih sportista, ali i podsjetili na izbore najboljih u sportskim savezima, asocijacijama, opštinama. Knjiga je ilustrovana velikim brojem fotografija (288).

“Na jednom mjestu, u ‘Laureatima crnogorskog sporta’, sportisti, sportski radnici, novinari i uopšte publicistika i šira javnost imaju izuzetan podsjetnik. Laureati će ih, obzirom na naš poslovični zaborav, uvijek ilustrativno i precizno podsjećati na ostvarene rezultate nacionalnih selekcija, klubova i sportista u 2016. godini”, poručili su autori.

U pomenutoj sportskoj publikaciji predstavljene su i aktivnosti rekreativnog, školskog i univerzitetskog sporta, kao i događaji poput tradicionalnog kongresa Crnogorske sportske akademije koji je 2016. godine održan u Budvi.

Bonus video: