Crnogorski Telekom je zvanična mreža CIM Foruma

CIM Forum je najbolji primjer kako jedna dobra ideja može da okupi veliki broj ljudi

7754 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Crnogorski Telekom je zvanična mreža ovogodišnjeg CIM Foruma – najvećeg događaja te vrste u Crnoj Gori, koji će ovog vikenda povezati domaće i regionalne stručnjake iz medija i kreativnih industrija.

CIM Forum počinje danas i traje do 28. maja, a u Kotoru će okupiti preko 50 panelista, predavača i učesnika iz oblasti marketinga, komunikacija, umjetnosti, medija i gejminga. Detaljna agenda dostupna je na sajtu https://www.mediaforum.me/me/

„Crnogorski Telekom je najveća mreža u Crnoj Gori, pa samim tim i prirodan partner odnosno zvanična mreža najvećeg događaja u Crnoj Gori koji okuplja kreativce iz različitih industrija. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja CIM Foruma, tokom kojeg su organizatori uspjeli da okupe najrelevantnije ljude iz oblasti kreativnih industrija i medija i pokažu da su na nivou zadatka, ove godine posjetioce očekuje još raznovrsniji i bogatiji program na četiri lokacije u Kotoru.

Zadovoljstvo nam je što ćemo narednih dana biti u Kotoru, i radujemo se što ćemo moći da razmijenimo iskustva i ideje sa velikim brojem ljudi iz svijeta komunikacija, medija i kreativnih industrija iz zemlje i regiona“, kazao je na konferenciji za medije povodom početka festivala PR Crnogorskog Telekoma, Matija Otašević.

Otašević
Otaševićfoto: Telekom

Izvršna direktorica CIM Foruma, Kristina Gačević, kazala je da će ove godine imati 35 panela uz Bokešku kužinu, gdje će domaćice i privrednice iz Kotora pružiti jedno posebno zadovoljstvo i specijalitete.

Istakla je da je najviše zahvalna timu koji stoji iza ovog projekta i koji je u prethodnoj godini vrlo posvećeno i marljivo radio da ovu ideju, koja je na početku zvučala kao nemoguća misija, pretvore u nešto što je živo i što raste.

Gačević je napomenula da je organizovan CIM bazar, gdje su u saradnji sa kompanijom NLB i Visom napravili bazar koji okuplja crnogorske umjetnike i male proizvođače koji su donirali svoje umjetnine i rukotvorine.

Gačević
Gačevićfoto: Telekom

Bazar će, kako je najavila, biti aktivan od sjutra u Centru za kulturu Kotor, a sva sredstva koja se prikupe na CIM Bazaru biće opredijeljena JU Resursnom centru za sluh i govor „Dr Petura Ivanović“ u Kotoru, koji u sklopu svojih kreativnih radionica podstiče razvoj Dobrotske čipke.

CIM Forum je najbolji primjer kako jedna dobra ideja može da okupi veliki broj ljudi, a sve informacije o temama, učesnicima i kotizacijama mogu se pronaći na sajtu https://www.mediaforum.me/me/