Dobitnik prve glavne nagrade “EKO Vozi i Osvoji” preuzeo ključeve novog automobila Fiat 500 1.0 Hybrid

Uručeni ključevi novog automobila Fiat 500 1.0 Hybrid

20508 pregleda 0 komentar(a)
Foto: EKO
Foto: EKO

Crnogorska olimpijska nada Anđela Berišaj u prostorijama kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice izvukla je srećnog dobitnika nagradne igre “EKO Vozi I Osvoji“. U izvlačenju koje je održano 16. maja, od 117,788 potencijalnih dobitnika koji su učestvovali u nagradnoj igri, Danilo Rakočević iz Podgorice dobio je ključeve od glavne nagrade, automobil Fiat 500 1.0 Hybrid.

Na EKO benzinskoj stanici, ključeve automobila uručila mu je Sara Ivanović Božović – marketing menadžer kompanije Jugopetrol.

Na pitanje da li je očekivao nagradu, i da li se uopšte nadao glavnoj nagradi, Danilo je rekao da nagradu uopšte nije očekivao niti joj se nadao.

Kada su ga pozvali iz kompanije Jugopetrol i rekli da je dobitnik glavne nagrade, automobila Fiat 500 1.0 Hybrid, kaže da je u prvom momentu bio zatečen i dodaje:

  • Iskreno, bio sam veoma iznenađen. Vijest mi je prijala i baš me iznenadila prijatno.

Interesovalo nas je i ko će voziti automobil?

  • Za sada ću ja najvjerovatnije voziti novi automobil. Djeluje veoma pogodno za gradsku vožnji i to mi se dopada.

Napominje da se u porodici Rakočević, gorivo tradicionalno kupuje na EKO pumpama i da su veoma zadovoljni uslugom i kvalitetom.

  • Veoma sam zadovoljan uslugom, osoblje je uvijek ljubazno.

Uz kupovinu goriva ili bilo kojeg asortimana na EKO benzinskim stanicama u minimalnom iznosu od 10 eura uz EKO Vozi i Osvoji karticu, dobijate pravo učešća u nagradnoj igri. Kupovinom na EKO benzinskim stanicama u iznosu od 10€ - 19.99€ ostvarujete pravo na jedno učešće za nedjeljne nagrade, kupovinom u iznosu od 20€ - 29.99€ na dva učešća za nedjeljne nagrade, a isti sistem važi i za veće iznose fiskalnih računa bez limita. Korisnik EKO Vozi i Osvoji kartice ima pravo da koristi karticu za najviše pet transakcija dnevno.

EKO
foto: EKO

Ukoliko kupite premium Diesel Avio Double Filtered gorivo, šanse za dobitak se dupliraju!

Koristimo priliku da vas podsjetimo da posjetite najbližu EKO benzinsku stanicu, popunite pristupni formular kako biste stekli pravo učešća i dobili novu EKO Vozi i Osvoji karticu.

Nagradna igra se nastavlja uz nedjeljno izvlačenje nagrada, a završava se 13. juna izvlačenjem druge glavne nagrade – automobila Fiat 500 1.0 Hybrid.

“EKO VOZI I OSVOJI”- više informacija na www.jugopetrol.co.me, kao i na Facebook i Instagram stranici Jugopetrol AD.